Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Centerpartiet tar ansvar för fiberutbyggnaden i hela kommunen

Centerpartiet ökar investeringstakten i fiberutbyggnaden med nästan 150 procent. Det betyder att vi ökar från 21 miljoner till 51 miljoner under en treårsperiod, skriver fyra centerpartister i Hudiksvall.

Annons

Även om Centerpartiet sitter i opposition så har vi valt att ta stort ansvar för hela kommunen.  Under nuvarande mandatperiod har vi hela tiden valt att lägga förslag för att visa att vi är ett ansvarstagande parti.  Vissa av förslagen har det tagit tid för att Socialdemokraterna och Vänsterpartiet att acceptera; men till slut har de gått oss till mötes – det tackar vi i Centerpartiet för. 

Vi har tagit stort ansvar för den ökade investeringstakten gällande fiberutbyggnaden för alla våra kommuninvånare och för alla företag.  Fiber är idag så självklart när du skall välja ett boende. Det är också så självklart om du skall kunna driva ditt företag. Vi i Centerpartiet anser att hela vår kommun skall leva. Fiber är idag ett självklart fundament för boende och företagare. 

Socialdemokraterna och Vänsterpartiet hade i sin budget endast satsat 7 miljoner per år, vi i Centerpartiet valde då att istället lägga förslag på ytterligare 10 miljoner årligen; det vill säga 17 miljoner årligen. Totalt rör sig satsningen om 51 miljoner.  Den satsningen börjar nu synes överallt i vår kommun. För Centerpartiet är det självklart att hela kommunen skall leva. 

Centerpartiet väljer att ta ansvar - även i opposition.

Jan-Erik Jonsson

Bengt-Åke Nilsson 

Matts Persson

Caroline Schmidt 

ledamöter i kommunstyrelsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons