Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Blå Haren senaste matnytt

/
  • Camilla Linerudh-Johansson, en av två anställda på Blå Haren, på E-Center. På tredje dagen slängde man ut hamburgarna och satsar istället helhjärtat på pasta med korv.

Det har länge sett dött ut på E-Centergrillen. Nu vill Hudiksvallsföretagaren Ola Ivarsson väcka söderhamnarnas aptit med Blå Haren.

Annons

Lasse Melin med möbelbutik var först. I mars 2010 kommer Hudiksvalls smådjursklinik. Mitt emellan dessa två har Blå Haren så att säga skuttat in. Triss i Hudiksvallsföretag, med andra ord.

Den 11 november slog Ola Ivarsson, med två anställda, upp portarna till pastastället med det mest udda namnet i Söderhamn.

- Jag hittade grillen på Blocket och slog till efter att jag fått släppa planerna på ett ställe i Sundsvall, säger Ola Ivarsson.

Det finns redan hamburgare lite varstans i Söderhamn, så Ola fick satsa på något annat. Det blev pasta med tre olika sorters såser – och varm korv.

- Vi är inte vackra, men väldigt trevliga och har redan ökat med 100 procent från heldött, säger Ola Ivarsson.

Mer läsning

Annons