Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matdoften lockar gäster till Patricia

/
  • Den nya entreprenören på Patricia Leif Vestin satsar på husmanskost. Den gräddstuvade levern har rönt uppskattning blad matgästerna.

Nu lagas äntligen maten på Patricia, som det var tänkt från början. Och gästerna verkar uppskatta att det luktar mat i lokalerna.

Annons

Efter att kommunen lämnat över ansvaret för maten på Patricia till Leif Vestin, som förut hade maten på Ericsson och Hamnkaféet, har köket börjat användas till matlagning igen, som det var tänkt.

– Det har varit mycket positiv respons, bättre än väntat, säger ägaren Leif Vestin.

Många är stamgäster, men några matgäster har följt med från Hamncaféet.

– Vi har både nya och gamla gäster. Gästerna uppskattar att det luktar mat, och att det finns två rätter att välja på, säger Susanne Olsson.

Efter två dagars öppet på Patricia är Leif Vestin nöjd med resultatet. Han har räknat med att 140 matgäster skulle komma, men redan första dagen var det 170 som åt lunch.

Mer läsning

Annons