Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsartext: Höstfest hos Hudiksvalls Demensförening

/

Christine Styrman hälsade alla 44 medlemmar välkomna till höstfesten på Patricia.

Annons

Hon informerade om att det var Internationella Alzheimerdagen. Demensföreningen hade varit aktiva och informerat på Fyren under dagen.

Christine passade på att hälsa alla välkomna till kommande möte då demensskötaren Hans-Inge Lindeskov kommer till Hudiksvall och först informerar på Bromangymnasiet och därefter deltar i föreningens möte. Sista mötet för året blir julfesten i december.

Alla medlemmar avnjöt därefter en god middag med rostbiff, potatis- och grönsallad med tillbehör. Från scenen sjöng och spelade Liam Blackmore både svenska och engelska sånger. Liam berättade om sig själv och att han spelar i gruppen Friends and Enemies. Han hann också med att berätta några roliga historier och innan kaffet framförde han sin låt Varje dag är underbar.

När medlemmarna fikat klart fortsatte Liam med ytterligare några sånger och därefter blev det spännande att se vilka som vunnit av de sålda årorna. Ett stort antal priser med fina blomuppsättningar, handarbeten, sylt och andra godsaker fick vinnarna med sig hem.

Styrelsen informerade om att den överblivna maten skulle hämtas av Natthärberget. Styrman avslutade mötet och hälsade välkommen i november. Maj-Britt Norlander, medlem i Demensföreningen

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Helahälsingland Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons