Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Se hans galna tatuering

/

Rockkryssningen fick ett galet slut för denna Bollnäsbo (OBS: Känsliga läsare varnas - reds. anm.).

Annons

När Erik Hillströms, 33, för ungefär ett år sedan åkte på Rockkryssning kunde han inte ana att han skulle få ett minne för livet.

På båten träffade han och hans kompisar en tatuerare. Diskussionerna om galna motiv att tatuera blev allt vildare.

– Till slut hade hon lagt ned så mycket tid på att rita motivet att det kände som att jag var tvungen att göra det, säger Erik Hillströms.

Tatueringen hamnade på hans nacke. Motivet då? Jo, ett stort manligt könsorgan, med superhjälte-mantel, mustasch och loggan för hårdrocksbandet Twisted Sister.

– Från början var det tänkt att det skulle vara ett Stålmannen-märke, men jag ändrade mig mitt i och valde Twisted Sister i stället. Det var det första bandet jag började lyssna på som liten, säger Erik Hillström och skrattar.

Trots att det nu är ett tag sedan han gjorde tatueringen fick den i helgen ny uppmärksamhet då frontfiguren i Twisted Sister, sångaren Dee Snider, lade ut en bild av tatueringen på Facebook.

Reaktionerna har inte låtit vänta på sig. I skrivandets stund har bilden gillats av nästan 2500 personer och delats över 600 gånger.

Erik Hillström tar dock uppståndelsen med ro, självdistans och ett gott skratt.

– Jag tycker det bara är roligt och tatueringen är förknippad med roliga minnen. Jag kommer aldrig att glömma den båtresan.

Har du funderat på att täcka över den?

– Ja, funderat har jag gjort, men då måste jag ha ett bra motiv att täcka den med också. Som det är nu syns den inte om jag har tröja på mig, och jag har långt hår som täcker den också.

– Men det är klart, det kan bli lite jobbigt när man ska klä av sig hos doktorn.

Mer läsning

Annons