Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan efter sanslösa debuten i LA Galaxy: "Jag gav dem Zlatan"

Efter bara sju minuter på plan gjorde Zlatan Ibrahimovic ett drömmål. Sedan avgjorde han derbyt för sitt Los Angeles Galaxy.
- Fansen krävde något och jag gav dem Zlatan, säger han i den mixade zonen efteråt.

I går gjorde Zlatan Ibrahimovic debut i det nya klubben LA Galaxy. Han fick starta på bänken och såg på när hans lag låg under med 0-3.

med 20 minuter kvar av matchen fick han hoppa in för att försöka rädda laget från en förlust.

Och som han gjorde det.

Efter bara sju minuter på planen fick han en drömträff och drog till med ett skott från 40 meter som seglade över målvakten. Det betydde 3-3.

Det var inte slut där. För i den 92:a minuten var det dags igen. Ibrahimovic nådde fram först på ett inlägg, dock misstänkt offside-position och nickade in 4-3.

– Om man ser tillbaka på alla klubbar jag har kommit till har jag gjort mål i min debut. Jag sa att jag skulle göra mål i dag också. Jag väntade bara på att få komma in. När man ligger under med 3-0 pumpar adrenalinet för man vill bara komma in och hjälpa laget. Fansen krävde något och jag gav dem Zlatan, säger han enligt Sportbladet.