Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zlatan bryter tystnaden efter skadan: "Jag kommer komma tillbaka ännu starkare"

Tre dagar efter skadan kommer Zlatan Ibrahimovics första ord: "Att ge upp är inget alternativ”, skriver han på Instagram.

På sin instagram kommenterar Zlatan själv skadan för första gången sedan olyckan.

Det var i torsdagens Europa Leauge-match mot Anderlecht som olyckan var framme. I en luftduell föll Zlatan olyckligt och blev liggandes i gräset innan han fick hjälpas av planen.

Manchester United har bekräftat att Zlatan har drabbats av "betydande ledbandsskador" och enligt uppgifter till Sportexpressen är både det främre och det bakre korsbandet av. Det skriver expressen.se.

I ett instagraminlägg meddelar fotbollsstjärnan att han inte tänker ge upp.

"Först och främst skulle jag vilja tacka alla för allt stöd och all kärlek. Det är ingen nyhet att jag är skadad och kommer vara borta från fotbollen ett tag. Jag kommer att ta mig igenom det här precis som allt annat och komma tillbaka ännu starkare. Än så länge har jag bara spelat med ett ben, så det borde inte vara ett problem. En sak är säker, jag bestämmer när det är dags att sluta och inget annat. Att ge upp är inte ett alternativ. Vi ses snart", skriver Zlatan.

Enligt den ansedda Sky Italiajournalisten Gianluca DiMarzio har Zlatan Ibrahimovic anlitat en av världens främsta idrottsläkare för att hjälpa honom, Freddy H. Fu, uppger expressen.se.