Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Zara Larssons syster släpper debutsingel: "Jag är så stolt"

"Always on my mind". Där har ni debutsingeln från nya duon Hanna & Andrea.Nu hoppas de att låten, kanske med lite draghjälp från en känd storasyster, ska klättra på listorna.

"Min lilla gris Hanna och Andrea släpper sin första singel i dag och den är så bra!!! Jag är så stolt". Så skriver svenska stjärnan Zara Larsson (i versaler dessutom) till sina 1,4 miljoner Instagramföljare, och syftar på duon Hanna & Andrea och deras debutsingel "Always on my mind".Hanna Larsson är nämligen lillasyster till svenska stjärnan Zara Larsson, som just nu gör USA-succé och är aktuell med årets officiella EM-låt. Låter som upplagt för råd om hur man tar sig fram i musikbranschen.– Ja, fast Zara och jag pratar egentligen inte särskilt mycket om våra karriärer. Det råd jag fått är att alltid lyssna på hjärtat och följa min magkänsla. Och att det är rätt om man vet vad man själv vill. Att man ska stå upp för sig själv och stå för det man släpper ifrån sig, säger Hanna Larsson till TT.Hon och Andrea Kallström har känt varandra "i sex-sju år", och "Always on my mind" handlar bland annat om deras vänskap.– Låten kan man tolka som man vill, det beror ju på vem det är som lyssnar. Men den handlar om vår vänskap, och om kärlek rent allmänt. Om relationer och om att inte ta varandra för givet, säger Andrea Kallström.Efter dagens singelsläpp väntar en musikvideo, sedan fortsätter den musikaliska resan med livespelningar och nytt låtmaterial.– Vi ska testa olika låtar och sound. Det är skönt kul att äntligen låta folk få höra singeln. Nu får vi visa vad vi faktiskt kan göra, säger Andrea Kallström.