Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Yohio klar för hyllningskonserten i Kårböle: "Insatserna gör en stolt"

 
Skogsbränderna i Hälsingland sommaren 2018
Visa alla artiklar

Roger Pontare och Thomas Di Leva är redan klara för konserten i Kårböle som hålls för att tacka för arbetet kring sommarens bränder. Nu meddelar arrangören att även artisten Yohio ställer upp.

Konserten hålls söndagen den 2 september på en utomhusscen i Kårböle. Tidigare i veckan presenterades en rad artister som ska spela på konserten, och nu är det alltså klart att även Yohio kommer.

Han har starka kopplingar till bygden då hans farmor och farfar är från Tallåsen och hans farmors moster tidigare drev lanthandeln i Kårböle.

- De insatser som gjorts av alla i bygden gör en stolt, det vill jag gärna vara med att hylla, säger Yohio, i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är bland andra Thomas Di Leva, Roger Pontare, Glada Hudik-teatern, Östen med Resten och Johanna Bakke klara för hyllningskonserten.

Läs mer: Thomas Di Leva och Roger Pontare till Kårböle – många artister klara för hyllningskonserten