Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Winnerbäcks konsert i Järvsö växer

/

Lars Winnerbäcks sommarturné har nästan blivit en minifestvial. När han spelar på Stenegård i Järvsö den 29 juli uppträder också bland andra Ane Brun och Dundertåget.

Annons

Lars Winnerbäck åker i sommar på turné. Den 29 juli stannar han till i Järvsö för att bjuda på konsert. Nu står det klart att det inte bara är Lars Winnerbäck och Laleh som kommer att uppträda på Stenegård. På turnén tar nämligen Winnerbäck med sig en hel drös artister och scenområdet kommer att växa från en scen till två och bland annat matservering, kaféer och en vinbar kommer att finnas på området.

Tanken är enligt arrangören United Stage att ge besökarna en riktigt kärleksfull och genomarbetad fem timmar lång helkväll.

På scen ett kommer huvudnumret Lars Winnerbäck uppträda tillsammans med den norska sångerskan Ane Brun. Beroende på vilken av Winnerbäcks konserter runt om i landet du besöker kan artistförteckningen ändras. Melissa Horn, Ane Brun och Sophie Zelmani följer med på fem konserter, en tredjedel av turnén, var.

På scen två bjuds det på musikalisk mångfald. Där är huvudnumret Laleh som förra året släppte sin senaste skiva "Me & Simon" det största namnet. Hon kommer under kvällen att gästas av skivaktuella bandet Dundertåget, vars texter till stor del skrivits av Stefan Sundström. I bandet återfinns bland andra Love Antell som tidigare spelade i Florence Valentin. Förutom Dundertåget kommer även Nina Ramsby att sjunga på scen två.

Mer läsning

Annons