Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Widahl sköt hem nytt kontrakt till Edsbyn

Edsbyn spelar i division 3 nästa säsong.
Och kontraktet säkrades efter en imponerande insats borta mot topplaget Hille.
– Det var jäkligt bra faktiskt, de hade några svajiga mittbackar som vi kunde dra isär, säger matchhjälten Oliver Widahl.

Widahl har öst in 16 mål för Edsbyn den här säsongen, så det var väl ganska naturligt att han skulle sätta punkt för säsongen.

Efter en mållös första halvlek var det han som frälste Edsbyn.

1–0 kom efter 49 minuter: "Jag fick en chip av Jesper Westin över mittbackarna och sköt först på målvakten och fick tillbaka bollen som jag kunde rulla i öppet mål".

2–0 kom i 79:e minuten: " Återigen en passning av Jesper Westin, ut på vänsterkanten. Jag drog en skottfint och satte sedan bollen vid första stolpen".

– Det har gått bra på hösten, det har stämt för hela laget och jag har fått rätt bollar att joba på, säger Widahl, som tycker att Edsbyns avslutning på säsongen visat vilket kapacitet som finns i laget.

– Vi har visat att vi skulle kunna ha varit med uppe i toppen, vi har spelat jämt med Selånger och slagit Huge och Hille. Jag är förvånad att Hille inte kunde mer, vi kändes mycket bättre.

Hur bra känns det här?

– På en skala från noll till tio? Då säger jag 15!