Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Camilla Nilsson missade final i Göteborg

/

Camilla Nilsson, från Söderhamn, i par med Tadva Yoken fick inte riktigt till det i när den andra deltävlingen av Swedish Beach Tour avgjordes i Göteborg. Paret åkte ur i semifinal.

Annons

Camilla Nilsson och Tadva Yoken satsar på att vara Sveriges bästa beachvolleypar på damsidan. Därför var uttåget i semifinal en missräkning.

– Vi har höga målsättningar och vill vinna tourtiteln. Det här var första gången på ungefär två år som vi inte tar oss till final men det är bara att komma igen om två veckor i Örebro, säger Camilla Nilsson.

Efter två säkra segrar under lördagen tog det stopp mot Karin Lundqvist och Susanna Thurin, som även vann finalen, med 2–0 i set.

– Båda lagen spelade bra men vi blev lite för mesiga i slutet av seten. Vi spelade för enkelt och de kunde försvara sig, säger Camilla Nilsson.

Setsiffrorna skrevs till 21–16, 21–17, men förlusten innebär inget för Nilssons och Yokens fortsatta satsning.

– Nej det är bara en förlust. Vi får kämpa vidare. Det är små marginaler och det är inga dåliga lag vi möter, säger Camilla Nilsson.

Det här var första tävlingen i Sverige för säsongen för Camilla Nilsson. De kommer närmast från en nordeuropeisk tävling i Finland.

– Det är jättekul att touren är i gång här hemma. Det är några nya ställen att spela på i år också, säger Camilla Nilsson.

Mer läsning

Annons