Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visst ska vi visa framtidstro

Vi ska absolut visa framtidstro både för grundskolan och äldreomsorgen.

Jag vet att det pågår ett arbete inom socialförvaltningen att ta fram beskrivningar, förslag och idéer på hur vår äldreomsorg ska kunna utvecklas de kommande 10-15 åren. Det blir väldigt spännande att se vad det arbetet innebär.

Jag vet också att det utvecklingspaket vi just nu jobbar med inom skolan har som målsättning att vi i vår kommun ska ha en skola av riktigt hög kvalitet där alla elever blir behöriga till gymnasiet och får en bra start i livet.

Dessutom är jag övertygad om att ska vi vara stolta över vad vi erbjuder både elever och lärare i framtidens skola i vår kommun så är det nödvändigt att rusta upp och renovera framför allt våra högstadieskolor. Då måste vi även ta med i beräkningarna att det i dag är trångt på våra centrala f-6 skolor i Edsbyn.

Allt detta som jag nu beskriver är i grunden att ha framtidstro för vår kommun. Vi anstränger oss för att göra vår kommun än mer attraktiv för både dem som nu bor här men även för dem som kanske funderar att flytta hit. Att vara politiker i en kommun är att både vilja och våga men ibland även att prioritera och föra en bra dialog med medborgarna.

Håkan Englund (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel