Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visfestivalen nästan slutsåld

Segelduken framför scenen på Rosehills är uppspänd, lampor har hängts upp i trädgrenarna och massor av sittplatser har placerats ut på området. Humla kulturförening är redo för att dra igång årets Humla visfestival med start på fredag kväll.

Årets visfestival har inte bara utökats från en till två dagar, utan ser också ut att få bättre biljettförsäljning och väder.

* Enligt SMHI fortsätter veckans fina väder även över helgen med en temperatur på över 20 grader.

* Av de 500 biljetter som Humla kulturförening släppte för vardera dag fanns det på torsdagen bara ett 50-tal biljetter kvar. Arrangörerna räknar med slutsålt.

– Vi rekommenderar ingen att komma till entrén utan att ha köpt förköp. Men kom tidigt så får vi se, säger Mikael Johansson, ordförande i Humla kulturförening.

Som förra året är det gratis inträde för ungdomar under 18 år.

– De får komma in tills det blir fullt. Det är svårt att säga hur många det är, men det är skillnad på en spelning och en festival. Folk kommer och går på en festival.