Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visfestivalen en riktig folkfest

Det var folkfest och ett strålande väder när Humla visfestival inleddes på fredagen i Rosehills trädgård. Besökarna florerade tillsammans med artisterna ståendes, sittandes och gungandes till musiken.

Visfestivalen var helt slutsåld på biljetter under fredagen och på lördagen likaså. Redan en timme efter att visfestivalen öppnat på fredagen var det gott om folk på området och andra artisten för kvällen, Billey Shamrock, hade påbörjat sin spelning. En bit bakom alla uppradade bänkar framför scenen satt Anette Klarås på en filt under ett träd tillsammans med sin dotter Lovisa Manfredsson och väninnan IngMarie Persson.

– Vi kom hit för att det var så bra artister som Staffan Hellstrand och karln där, säger Anette Klarås och pekar på Tommy Nilsson som just går förbi. Det verkar bli en jättemysig kväll, tillägger hon.

Sjuåriga Lovisa Manfredsson nickade instämmande med glass runt munnen.

Först ut på lördagen är artisten Mårten Lärka.