Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Visa väskan i butiken

Det var mycket tråkigt det som hände Kränkt i butik . Dock hade hela historien mycket lätt kunnat undvikas om vederbörande hade iakttagit några enkla självklara åtgärder.

Det var mycket tråkigt det som hände Kränkt i butik (30/4). Dock hade hela historien mycket lätt kunnat undvikas om vederbörande hade iakttagit några enkla självklara åtgärder som de allra flesta kunder väl känner till, nämligen lämna väskan/kassen om möjligt i bilen eller inlåst i förvaringsbox som finns tillgänglig i alla större butiker och varuhus eller be att få ställa den i kassan hos kassören. Om man absolut måste ha sin väska med in i affären – visa då upp den – utan anmaning – vid utpasseringen genom kassan. Följ dessa tips och man behöver inte oroa sig för otillbörlig uppmärksamhet från butikskontrollant eller personal.

En eloge till butikschefen hos Clas O som på ett mycket fint sätt beklagade det inträffade.

Före detta butikschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel