Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vintergatan avslutade med show

En kväll som avslut, för en del betydde det uppbrott och avsked, men inte utan glädje. På torsdagskvällen satte friskolan Vintergatan punkt för läsåret med firande i Ljusdals folkpark.

Annons

Inför hot om regn flyttade man istället in på stora dansbanan, skyddat från vädrets makter, istället för den lilla scenen Lyran.

De bjöds en lång parad av musik och sång, där eleverna från samtliga årskurser medverkade.. Sånger av Elton John, Tom Petty, Lars Winnerbäck och Abba fick temperaturen att stiga såväl på scen som bland publiken under den något kyliga kvällen.

Skolans rektor Erik Nilsson talade till eleverna och tackade för det gångna läsåret och önskade alla en skön och glad sommar.

Som avslutning stod hela årskurs nio på scenen i ett sista framträdande på den skola som varit deras läroanstalt i tre år. Nu väntar nya utmaningar.