Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vinst för Team Hudik 2 utan övertygelse

Team Hudik 2 vann på onsdagskvällen över gästande Trönö med 1–0. Utan att övertyga gjorde Team Hudik det som krävdes för att plocka hem de tre poängen.

De få i publiken som hade tagit sig till Sparbanken Arena på onsdagskvällen fick inte se någon match som kommer att gå till historien. Båda lagen började hyfsat bra och det såg ut som att man ville spela fotboll. Tyvärr så var det alldeles för många misstag, felpass och slarv från bägge håll för att spelet skulle räknas som bra.

Målchanserna lyste dessutom med sin frånvaro. Team Hudik hade ett par, tre bra chanser i första halvlek. En av dem tog Kristin Persson hand om på bästa sätt i den 24:e matchminuten då hon dundrade in 1–0 efter en snygg framspelning av Katarina Elfving. Trönö däremot skapade väldigt lite under hela matchen. Framme vi Team Hudiks backlinje tog det stopp, antingen av en röd/svart eller av osäkerhet, något som tränare Fredrik Persson håller med om.

Trots att Team Hudik la av på takten rejält i andra halvlek, och Trönö kämpade på, var Trönö aldrig något hot mot hemmalaget.