Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilseledda fanatiker

Svar till Josefin Hallström. Du blundar för allt som religionen ställt till med i världen och i viss del även i Sverige. Vi kan räkna upp några länder där det krigas för fullt och oskyldiga människor fått sätta livet till just på grund av religionen.

Svar till Josefin Hallström (12/9). Du blundar för allt som religionen ställt till med i världen och i viss del även i Sverige.

Vi kan räkna upp några länder där det krigas för fullt och oskyldiga människor fått sätta livet till just på grund av religionen. Afghanistan, Iran, Irak, Irland med flera. Här i landet pågår det oroligheter, i mindre omfattning, då till största delen invandrarungdomar som sätter eld på bilar, kastar sten mot polis och räddningstjänst och skadar den personalen. Det är vad som hänt i Malmö, Göteborg och nu sista utanför Uppsala. Detta kommer att sprida sig till flera orter, om det inte stoppas.

När sådant här händer undrar man vad religionen egentligen står för. Inte är det kärlek mellan människor i alla fall. Man visar inte kärlek genom att förgöra eller lemlästa människor. Religion är fanatiker, som blivit vilseledda av väloljade präster, väckelsepredikanter sedan långt tillbaka i tiden och fortsätter även i nutid.

L.B.J-sson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel