Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilseledande annonsering

Efter att ha läst annonsen i HT med priser från 275 kronor ringde jag till Ticnet för att beställa. Döm om min förvåning när det meddelades att de billigaste platserna kostade 395 kronor.

Joe Labero är en världsartist med spektakulära trolleritrix och välregisserad show. Dessutom är han en underhållare med utstrålning. Åtminstone på tv, där jag sett honom. Tänkte nu passa på att se honom live vid hans besök i Hudik 23 maj. Men det blir nog inte så. Efter att ha läst annonsen i HT med priser från 275 kronor ringde jag till Ticnet för att beställa. Döm om min förvåning när det meddelades att de billigaste platserna kostade 395 kronor. Priset på 275 kronor gällde inte föreställningen i Hudiksvall utan var ett reklampris för några andra platser i Sverige. Hur är det med annonsetiken? Rent lurendrejeri. Gör man så för att få folk att ringa och beställa? Arrangören borde se över sin annonsering.

Besviken trollerivän

 

Bäste Trollerivän. Visst gäller vårt pris på 275 kronor i Hudiksvall! Har även talat med Ticnet, som ställer sig mycket undrande till ditt påstående.

Ett klarläggande bara; Priset 275 kronor gäller endast för barn under 12 år. Detta gäller, givetvis, över hela landet, du anger inte din ålder, men tror du är något äldre...

Fredrik Lundberg

arrangör Nöjet Konsert AB

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel