Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill se bandy flera år till

Jaha, det blev ett avslag från kommunen om Brobergs önskan om pengar.

Annons

Och alla ni som hatar och gnäller på bandyn i Söderhamn kan vara tysta. Lägg ingen energi när ni inte gillar, sköt era grejer i stället. Var ska Broberg nu få sina pengar ifrån? Har politikerna nuförtiden inget intresse alls för vårt fina elitlag?

Ett nej till hall är ju åt skogen! Ingen framtid för ungdomsbandyn, alltså. Tänk en bandyhall med, förutom bandy, även mässor, utställningar, konserter, med mera. Då får ju även de arrangörerna pengar.

Nä, nu är det allvar för dem som vill ha hall och viktigt att det händer något snart nog. Det skulle vara väldigt roligt att få se Broberg spela inomhus. Det skulle kunna bli väldigt bra och laget skulle nog hamna, typ, topp 4 och eventuellt gå till semifinal för en gång skull.

Edsbyn fixade hall och till och med Rättvik, som spelar allsvenskan, har ju en hall. Kan Rättvik få hall kan vi få det också. Så kom igen nu, jag vill se bandy i Söderhamn väldigt många år till!

Brobergsupporter

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel