Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill inte vara med och finansiera fler konstiga beslut

Det vore önskvärt om Bollnäs politiker kunde ge mig ett svar på hur det kan finnas pengar till att bygga en bandyhall, när det inte finns pengar att sköta skola, vård och omsorg.

För mig som skattebetalare i kommunen är detta obegripligt! För det är väl samma skattepengar, eller är det tänkt att försäljningen av Heden och lokaler på Häggesta ska finansiera hallen? Är det därför ni tömmer dessa? Vi är alla beroende av att ha en väl fungerande skola, vård och omsorg i olika skeenden i vårt liv.

Finns det inte pengar till dessa basverksamheter så kan det heller inte finnas pengar till en bandyhall. Besök era ansvarsområden och prata med lärare, vård- och omsorgspersonal. Ta del av de idéer som finns där.

Det måste finnas någon av er politiker som kan ta tag i detta. Jag vill inte vara med längre och finansiera fler konstiga och kostsamma beslut med mina skattepengar, exempelvis Bolleberget, Brotorget och Kulturhuset.

Orolig Morfar

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel