Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vill inte se samma program om och om igen

Småtrött och slappande i soffan försöker jag hitta något sevärt i teve, men konstaterar som vanligt att det är samma gamla serier och program som hoppar mellan kanalerna och som visas igen och igen...

Undrar stilla över hur många gånger det kan anses moraliskt försvarbart att kräva att jag ska betala för att få titta på samma program som jag såg första gången för flera år sedan och som sedan visas igen, igen och i evighet amen igen?

Det är ju likvärdigt med att sälja samma begagnade cykel till samma korkade människa varenda dag i veckan året om, år efter år – men vilken affärsidé: Inga utgifter, bara inkomster !

Det värsta i alltihop är att det är jag som köper den där förbannade cykeln igen och igen. Men jag försöker trösta mig med att jag i alla fall har en imponerande självinsikt.

Programmakare och tablånissar, vänligen investera i och uppdatera dagens dåliga programutbud.

Bernt Valter Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel