Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilket pris är det som gäller, Söderhamns Nära?

Vad menar ni med era annonser, Söderhamn Nära? undrar Kjell Pettersson som får Svar direkt av vd:n Monica Granlund.

Vecka 11–12 var det annonser angående start och pris för det. Vidare var det artiklar 26 mars och 29 april. I alla annonser och artiklar har det skrivits om att 2016 ska Mo, Sikfjärd, Trönö och Marmaskogen få fiber. 2017 ska Ljusne, Bergvik och Utvik få det.

Vidare garanteras att anslutningsavgift för hela 2016–2017 ska vara 7 599 kronor, men när man vill göra en föranmälan (för Sikfjärd) är priset 15 000 kronor! Sedan har ni satt upp banderoller där ni erbjuder 4 000 kronor i rabatt, Vad är detta? Vad säger Konsumentverket om att man har ett pris i annonsen och ett annat i verkligheten?

Jag hoppas att ni kan svara på den här insändaren.

Kjell Pettersson

Svar direkt

Angående bredband i Sikfjärd: De områden som vi väljer att satsa på att bygga i år och planera för nästa år kostar 7500 kronor och de stämmer överens med de orter du beskriver och den marknadsföring vi har gjort. Det är ett kampanjpris.  Priset är annorlunda om man väljer att ansluta din fastighet vid ett annat tillfälle, helt enkelt för att det kostar mer.

I kontakten med Sikfjärd har vi hela tiden varit överens om och öppna med att prissättningen måste bli annorlunda för att vi skulle prioritera det projektet.  Vi håller dock på att se över prisbilden i och med att fler blivande kunder har visat intresse när Telia väljer att lägga ner telestationen i Skärså i mars 2017.

Har du fler funderingar så prata med Sikfjärdens samfällighetsförening som är vår kontakt eller så ringer du direkt till oss.

Monica Granlund

vd Söderhamn Nära

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel