Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vilken är lösningen för flyende flyktingar?

I det EU-material som Sverigedemokraterna skickade ut med posten häromdagen skriver de: "En kraftigt begränsad och mer ansvarsfull invandringspolitik är den enda lösningen på dagens problem med segregation och skenande kostnader i vårt land."

Vilken är lösningen för de flyktingar, som måste fly från sina hemländer för att inte riskera att bli dödade? Av alla världens flyktingar är det en mycket liten del som kommer till Sverige, men SD skyller alltid skenande kostnader på invandringen. Det var därför partiet skapades.

Flyktingmottagning är en humanitär insats, som vi har råd med. Det är dessutom en myt att invandring enbart kostar pengar. De nya tillför också Sverige en hel del både kulturellt och på arbetsmarknaden för att i framtiden kunna klara välfärden. Många startar egna företag och många som utbildar sig i vården kommer från andra länder.

Göran Jansson (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel