Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktoria och Anna jagas av klubbar

Ljusdals IF:s damlag kan komma att tappa två nyckelspelare.
Försvarsgeneralen Viktoria Mårtensson, 21, och mittfältsdirigenten Anna Hammergård, 18, jagas av andra klubbar.

Anna Hammergård och Viktoria Mårtensson räknas till stommen i Ljusdals IF:s damlag.

Nu jagas de av flera klubbar.

Enligt vad Sporten erfar förbereder Sund IF från Sundsbruk, som Ljusdal mötte under den gångna säsongen i damtvåan, en kontakt med Anna Hammergård.

– Jaha, det kände jag inte till. Det enda jag vet är att Selångers tränare var och följde mig under en match förut, säger Anna Hammergård, som även uppvaktas av Team Hudik.

– De vill att jag ska komma och spela en träningsmatch. Även om jag inte vet hur det blir nästa säsong så är det smickrande när klubbar är intresserade, säger Anna Hammergård.

Viktoria Mårtensson lämnade Team Hudik för Ljusdal inför förförra säsongen. En serieseger i trean och en degradering från tvåan fick hon vara med om. Men nu kan det bli klubbyte. Viktoria bor och studerar numera i Gävle, och det dröjde inte länge innan klubbar där började höra av sig.

– Det stämmer, jag har kontakt med två klubbar som vill att jag ska komma på provträning. Det har varit mycket i skolan nu, men jag ska försöka ta mig iväg och göra det så snart som möjligt, säger Viktoria Mårtensson.