Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Viktigt med korrekt information om hallen

Fantastiskt att Bollnäs Bandy med supportrar äntligen kommer att få sin efterlängtade ishall! skriver Uno Tidén som dock påpekar att det är viktigt med rätt information om hallen.

Annons

En investering på cirka 100 miljoner kronor och till ingen kostnad. Kommunen kommer att lämna ett indexreglerat driftsbidrag på 7 miljoner kronor per år och är ansvarig för att saneringen av området kommer att utföras, inklusive kostnader för vägar och tillfarter samt anslutningar för el, vatten och avlopp. Detta är det som har framkommit i pressen.

Det är bara att gratulera bandysporten om allt går som det tydligen är tänkt! Självklart är det att under tiden fram till byggstart kommer många oroliga medborgare att syna och överklaga de beslut som tas i ärendet. Det är en rätt och skyldighet som man inte får ifrågasätta! Därför är det viktigt att all information är korrekt och tydlig i fortsättningen och inte som i Ljusnan (12/1): Juristen Lena Dalman säger: Eftersom kommunen kommer att hyra hallen och sen upplåta den för idrottstjänster så handlar detta inte om någon upphandlingssituation.

Detta är något helt annat än som framgår av inledningen. Vad är det egentligen som gäller?

Uno Tidén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel