Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Victors sköna lyft som Stjärna

Äntligen skadefri.

Och en ny roll i laget.

Där har ni de två viktigaste faktorerna till Victor Olssons fina säsong i Söderhamns FF.

En säsong som slutade med totalseger i Kuriren-Sportens Stjärnliga.

Säsongen för Söderhamns FF beskriver Victor Olsson "som ett magplask".

Sitt eget lyft är han mer nöjd med:

– Ja, det är jag. Den är nog den bästa säsong jag gjort. Jag fick en ny roll som defensiv mittfältare och där har jag trivts jäkligt bra. Dessutom har jag för första gången på säkert tre år fått vara skadefri, förklarar Victor sin fina säsong som alltså gav en klar slutseger i Stjärnligan, Kuriren-Sportens egen "bästa-lista".

 

Hur ser du på din egen fotbollsframtid?

– Jag vet faktiskt inte. Det viktigaste för mig är att få ett jobb. Det måste jag ju ha. Men jag kan mycket väl tänka mig att hjälpa till att föra SFF tillbaka till tvåan.

Matchmässigt är säsongen över för SFF och Victor. Men laget tränar oktober ut och en bit in i november. Sedan blir det ledigt till början på januari.

Frågan är var Victor Olsson befinner sig då?

– Jag vill ju absolut spela på så hög nivå som möjligt. Jag tänker satsa vidare på fotbollen och har absolut inte gett upp. Får jag vara skadefri och fortsätta att utvecklas så tror jag inte att det är omöjligt med allsvenskan om fem år. Jag har inte hört något från någon annan förening än. Men jag tänker inte säga nej till allt.