Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi söker duktiga journalister till Söderhamn!

Vi organiserar om på Söderhamns-Kuriren och söker två nya medarbetare till redaktionen.


Du ska vara utbildad journalist med erfarenhet av arbete som nyhetsreporter på en dagstidning. Ett stort intresse för bildjournalistik och webb är ett krav, liksom körkort.

Redaktionen har 20 journalister och lokalerna är nyrustade. I företaget arbetar totalt 100 journalister på de fyra systertidningarna Söderhamns-Kuriren, Ljusnan, Hudiksvalls Tidning och Ljusdals-Posten, nyhetssajten helahälsingland.se samt gratistidningarna Söderhamnsnytt, Bollnäsnytt, Hudiknytt och Ljusdalsnytt. Tidningarna trycks i Hudiksvall.

Skick din ansökan via mejl till oss. Mejlet ska innehålla ett personligt brev med kontaktuppgifter. Bifoga CV, arbetsprover och referenser. Skriv Kuriren i ämnesraden.

Ansökan mejlas till marie.gothlund@halsingetidningar.se senast 30 september.

Frågor besvaras av redaktionschef Marie Göthlund, tel 0278-275 07, 070-568 57 59. Journalistklubbens ordförande är Lars Sundin, tel 0650-355 66, 070-650 95 19