Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Vi hann inte med"

Efter en mållös halvtimme kom två olyckliga minuter.
Forssa satte två mål och kunde relativt enkelt hålla undan och vinna mot Strand.
– De var ett bättre lag helt enkelt, säger Strands lagledare Anders Åhlström.

När Strand mötte Forssa på bortaplan var det hemmalaget för hela slanten.

Redan från start skapades flera målchanser, men Strand stod emot under första halvtimmen.

Sedan kom slarvet, och med det också baklängesmålen. Forssa satte två mål på två minuter och uppförsbacken var tung för Strand.

Men i den 42:a minuten tändes hoppet.

Nils Stillmark kom från ingenstans och nickade in en hörna.

– Vi hade en bra period när dom gjorde 2–0 och när vi fick sätta reduceringen innan pausvilan trodde vi att vi var på gång. Sedan gjorde dom 3–1 i andra halvlek på en boll som vi egentligen tyckte var död, säger Anders Åhlström.

Med 1–3-målet i baken orkade Strand aldrig resa sig och förlusten var ett faktum. Forssa hann med ytterligare ett mål innan matchen var över.

– Inte så mycket att snacka om. Vi fick lite enkla mål på oss och var inte tillräckligt bra. Forssa kontrade hårt på oss och vi var inte tillräckligt på hugget, säger Anders Åhlström.

Var det något som fungerade bra?

– Egentligen var det väl inte det. Men vi hade läge att kvitterade vid ställningen 1–2, men Forssa var helt enkelt bättre än oss. Petter (Wanjura) var grym och gjorde en bra match, säger Anders Åhlström och öser beröm över Strands målvakt, som räddade laget från en ännu större förlust.