Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi finns på plats när Håkan Hellström spelar på Ullevi – tar pulsen på hälsingefansen

Från Slottsskogen till Majorna, från Majorna till Hisingen, från Göteborg till Hälsingland. Missade du att köpa biljetter till Håkan Hellströms maxade Ullevispelningar i helgen? Ingen panik. På plats i Göteborg finns Helahälsingland.se för en nyhetsrapportering.

Ovanåkersborna på plats – varför får du veta nedan

140 000 personer, på ett ungefär. Så många har köpt en biljett till helgens Ullevikonserter med Håkan Hellström. I helgen bjuder Göteborg in till en folkfest utan dess like och besökare från hela landet kommer fylla Ulleviarenan med Håkanfeber. Flera av dem är hälsingar och har åkt lång väg för att se Håkan Hellström leverera.

Klarar du Håkanquizet – häng med och testa dig själv nedan

Läs också: Min hybris går bananas: ”Jag tror att jag är Håkan Hellströms enda riktiga fan”

Vi på Helahälsingland. se finns på plats i Göteborg under lördagen för att ta pulsen på hembygdens Håkanfans. Vi hänger med på uppladdningen inför konserten och känner in stämningen när Ullevikön börjar ringla sig lång.

Edsbybon som sett Håkan nio gånger – och träffat honom

I den här artikeln kan du följa uppdateringen genom teveinslag där hälsingefansen berättar om sina förväntningar och sin relation till Håkan Hellström.

Vi ses. Känn ingen sorg.