Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi är inga bakåtsträvare

Alla som har det minsta sunt förnuft måste väl förstå att det är onödigt arbete som läggs ner på kustnära mötesplatser, vision 2020 och planering för tomter vid havet om all service öster om E 4 försvinner.

För det första så skulle man inte bry sig för de två anonyma insändarna. Jag tycker att det är fel att inte våga stå för vem man är!

För det andra så jobbar vi här på södra östkanten för Nordanstigs kommun och vi tycker fortfarande att det ska finnas två högstadier i kommunen och jag kan inte få in i mitt huvud att det ska bli bättre resultat att lära elever i en större klass än i en mindre. Måste vara en anonym som hittat på detta.

Vi har inte pratat kilometer hit eller dit utan vant oss vid att barnen åker till Harmånger, läggs Backens skola ner blir det längre till Hudiksvall, men när man pratar om att skjutsa barnen till Gnarp för gymnastik då undrar vi hur ni har tänkt.

Alla som har det minsta sunt förnuft måste väl förstå att det är onödigt arbete som läggs ner på kustnära mötesplatser, vision 2020 och planering för tomter vid havet om all service öster om E 4 försvinner. Vi blir kallade en "bakåtsträvargrupp" vilket är konstigt då vi verkligen arbetar för ett levande samhälle och glöm inte att vi har varit med om två skolnedläggningar på en inte alltför lång tid. Dessutom har nu våra politiker tagit beslut i fullmäktige som gör oss till rikskändisar men tyvärr negativt.

Till sist ett stort tack och grattis till rymdstationen i Strömsbruk som satsar trots den negativa och anonyma trenden.

Kjell Flodin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel