Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vet skäms ni andra!

Sitter och läser onsdagens tidning och finner att Sverigedemokraternas Pär Norling i en insändare tar avstånd från nedläggningen av äldreboendet Ringslyckan i Rengsjö.

Intressant och positivt att en representant för det parti som så starkt anklagas för att sakna hjärta, är den som vågar ta bladet från munnen och stötta den minsta i vårt samhälle, åldringen.

Undrar om Pär Norling också kan tänka sig att betala "julgröten" själv, för hädanefter kommer jag att säga "vet skäms" till varje arvoderad ledamot som äter gratis på skattebetalarnas bekostnad, samtidigt som man försämrar för de gamla. Det är dags att dra åt svångremmen det vet vi alla, och de flesta av oss har också fått känna på de "nya tiderna". När man så läser om bland annat fantasilöner som utgår utan krav på motprestation samtidigt som man kastar ut de gamla vind för våg då går skam inte bara på torra land, vi har fått in honom i finrummet.

Flera är de partier som har fina ord i sina program, men jag önskar att fler företrädare vågar ta bladet från munnen och ta strid för våra gamla, och då tänker jag inte bara på Ringslyckan utan rent generellt. Vissa saker måste bara få kosta i vårt samhälle. Vård av de äldre är en av dessa och då kommer man ingenstans med "läppfladder".

Tommy Löberg, Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel