Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem tjänar mest på teatern?

Läste med intresse sidorna om Glada Hudik-teatern i dag.

Skulle gärna vilja veta mera om finanskarusellen runt evenemangen.

Pär Johansson har lön från kommunen för sitt arbete. Hur mycket mer plockar han ut med tanke på att han har tre olika aktiebolag involverade? Det finns dessutom tre andra aktiebolag också, som säkert gör sin vinst och lever på det hela?

Min "svenska avundsjuka" gör att jag skulle vilja titta närmare på det ekonomiska. Jag ifrågasätter också varför kommunen lämnar bidrag/sponsrar verksamheten, när den ändå ser ut att bära sig. I och för sig har det reklamvärde i namnet, men det är stora belopp kommunen satsar. (Jag tänker på alla idrottsföreningar till exempel vilka i bästa fall kan få några tusenlappar till sin verksamhet årligen. Dessa engagerar säkert lika många i första hand ungdomar och mer än dem som är berörda i Hudik-teatern.)

Skulle vara roligt att göra jämförelser.

Frågar mig också varför Olle Hillström hoppade av mitt under största rushen?

Slutligen vill jag verkligen veta några fakta och det är huvudsyftet med insändaren: hur mycket får de handikappade av kakan (och deras anhöriga)? Slår vad om att det är noll och ingenting, trots att det är deras medverkan, som är det huvudsakliga.

Jag hoppas egentligen att jag har fel i mina farhågor att Glada Hudik-teatern är ett spel för gallerierna, där de som verkligen tjänar pengar inte är aktörerna.

Drar paralleller med till exempel Bingolotto, Postkodmiljonären med flera program där den verkliga vinsten hamnar i Holland eller var det är.

Vill gärna ha svar ifrån de som är berörda eller andra med insyn.

Andra insändare kanske också kunde haka på.

Svenska avundsjukan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel