Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem betalar städnotan?

Bollnäs, en riktig skräpkommun! Kanske en ny slogan efter sista helgen i juli, och den omfattande nedskräpningen på Långnäs och i centrum.

Bollnäs, en riktig skräpkommun! Kanske en ny slogan efter sista helgen i juli, och den omfattande nedskräpningen på Långnäs och i centrum. Signaturen Boende på Öster (5/8) har så rätt, det såg förskräckligt ut. Men är det inte så att ansvariga för Brännbollsyran ska städa området efter sig? Det kan inte vara okej att skattepengar ska betala uppröjning efter kommersiella jippon.

Intressant också i sammanhanget är att få vetskap om hur städningen efter Grillnatta görs. Är det kommunen som bjuder på detta, eller är det Cityföretagarna som betalar? Även den kvällen såg det illa ut, med papperstallrikar och kycklingrester överallt. Råttorna måste älska Grillnatta, med fritt käk överallt.

Nedskräpningen efter cruisingen var sorglig. Varför inte ha temporär videoövervakning så att man kan bötfälla ägarna till de fordon varifrån flaskor, burkar och skräp slängs ut.

Dags att göra rent hus i kommunen. Kan kommunens sopansvariga informera om extrainsatser gjordes, och hur mycket det kostade.

Städad medborgare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel