Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vart är S på väg, Löfven?

Hej Stefan Löfven! Om du vore en sann och uppriktig socialdemokrat och en representant för de små i samhället så anser jag att du borde utesluta alla fem jobbskatteavdragen som ultrahögern, det vill säga Fredrik Reinfeldt, snickrat ihop. Men i stället väljer du att ta bort endast det femte vilket blir som ett slag i luften.

Dessutom vore det på tiden att barnbidraget behovsprövades, till exempel skulle familjer med en inkomst från 45 000 och uppåt inte få något, och i stället lägga de pengarna på dem med låga inkomster.

Om du skulle genomföra detta så skulle du förlora dem du friar till men i stället vinna många andra, det vill säga de små i samhället.

Som det nu är finns inget utrymme till att förhandla för de små som sossarna en gång i tiden var representanter för. De medlen har Fredrik Reinfeldt indirekt stulit från de små och lagt på dem som redan har mycket och på så vis ökat klyftorna i samhället, och nu Stefan har du satt dig i knäet på Fredrik och samtycker.

Stefan, vart är socialdemokratin på väg?

Och du, den där 50-lappen som du föreslagit att pensionärerna ska få känns som ett slag på käften. Det skulle för mig innebära en ökning på pensionen från 8 500 kronor per månad netto till 8 530 kronor.

Detta har absolut inget med socialdemokratisk politik att göra.

Du ska ha beröm för att du tänker ta bort sänkningen av restaurangmomsen. Jag tror inte den har givit fler arbetstillfällen.

Kurt Hånning

Strömsbruk

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel