Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världens barn Ovanåker

Även i år kommer det att ordnas arrangemang lokalt i Ovanåkers kommun för Världens barn. På lördag den 10 oktober blir det en konsert i Ovanåkers kyrka och Rock för Världens barn arrangeras i Runemo bygdegård lördagen den 24 oktober.

Annons

Arrangör för konserten är Ovanåkers Världens barn-grupp och för Rockgalan står Studiefrämjandet och Bygdeföreningen Runemo framtid.

Den årliga bössinsamlingen börjar redan på torsdag den 8 oktober och pågår till och med den 10 oktober vid Edsbyhallen och Coop Konsum i Edsbyn.

I december ordnas en auktion eller ett lotteri för Världens barn, där högvinsten är en tavla från en av Studiefrämjandets konstnärsgrupper.

I år är det sammanlagt 17 organisationer i alla landets kommuner som kommer att genomföra rikskampanjen till förmån för Världens barn. Samtliga organisationer har ett eget hjälpområde.