Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världens barn Ovanåker

Även i år kommer det att ordnas arrangemang lokalt i Ovanåkers kommun för Världens barn. På lördag den 10 oktober blir det en konsert i Ovanåkers kyrka och Rock för Världens barn arrangeras i Runemo bygdegård lördagen den 24 oktober.

Arrangör för konserten är Ovanåkers Världens barn-grupp och för Rockgalan står Studiefrämjandet och Bygdeföreningen Runemo framtid.

Den årliga bössinsamlingen börjar redan på torsdag den 8 oktober och pågår till och med den 10 oktober vid Edsbyhallen och Coop Konsum i Edsbyn.

I december ordnas en auktion eller ett lotteri för Världens barn, där högvinsten är en tavla från en av Studiefrämjandets konstnärsgrupper.

I år är det sammanlagt 17 organisationer i alla landets kommuner som kommer att genomföra rikskampanjen till förmån för Världens barn. Samtliga organisationer har ett eget hjälpområde.