Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför så ensidigt?

Sören Tunell är en klok och kunnig man, men som det förefaller, mycket ensidig. Man får intrycket att han till varje pris vill oskadliggöra den sittande regeringen.

Sören Tunell och Elin Lundgren är två övertygat socialdemokratiska skribenter.

Sören Tunell är en klok och kunnig man, men som det förefaller, mycket ensidig. Man får intrycket att han till varje pris vill oskadliggöra den sittande regeringen. Osökt kommer jag att tänka på den romerske politikern Cato, som lär ha avslutat alla sina anföranden, oavsett vad det gällde, med orden: "för övrigt anser jag att Cartago bör förstöras". Överfört till Sören Tunell och nutid: "för övrigt anser jag att alliansregeringen bör förjagas".

Beträffande Sörens Tunells alla påståenden lämnar jag till mer detaljkunniga personer.

Elin Lundgren har vi alltid respekterat för hennes rakryggade inställning i alkoholfrågor. Själv tror jag inte att Sveriges folk i allmänhet vill biträda hennes suspekta åsikter i fråga om familjepolitiken. Debatten kommer säkert att fortsätta på det området.

Arnold Arrheden (KD)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel