Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför inte på plats när Py var i Mo?

Jag undrar hur Söderhamns-Kuriren prioriterar bland sina uppdrag? skriver ”Körmedlem” som får Svar direkt av nyhetschefen.

I lördags var det en konsert med Py Bäckman och en jättestor kör i Mo kyrka. Den lyssnande publiken, runt 350 personer, gav oss som sjöng stående applåder. Vi körade till Bäckmans vackra sånger. Det var underbart att sjunga dessa vackra texter, man fick rysningar i kroppen.

Men i tidningen stod inte ett ord om denna upplevelse som berörde alla. Nu vet jag att ni har färre antal reportrar men att missa den här konserten, det är att prioritera fel. Ni har så många artiklar och reportage om kultur i tidningen. Är inte det här kultur, då vet inte jag.

Körmedlem

Svar direkt

Hej Anita.

Varje helg står vi inför en rad val vad vi ska bevaka och inte. I lördags satsade vi på en stor gymnastiktävling i Söderhamn, Bumpy feets våravslutning samt dramatiken kring den avstängde chefen på Migrationsverket. Därför fick körkonserten i Mo tyvärr stryka på foten den här gången.

Dock finns alltid möjlighet att skicka in era egna bilder, text eller film till oss, antingen via formuläret på adressen helahälsingland.se/skickain/nara, eller lasarmaterial@helahalsingland.se, för att på så sätt uppmärksamma saker som vi själva inte kunnat bevaka.

Mattias Guander

nyhetschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel