Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför inte lite uppskattning till undersköterskorna?

Tack Alexandra Sievers för en bra artikel om kommunens regler för marknadsföring.

Annons

Det är beklämmande att ett fåtal personer bestämmer vilka evenemang som ska få marknadsföra Hudiksvalls kommun. Och sen vet man inte, till råga på allt, vem som bestämt vad. Jag tycker att alla gratisbiljetter, vipstolar, vipkort och gratismiddagar ska räknas som inkomst och bör beskattas av den som utnyttjar det.

Det verkar konstigt när man ger marknadsföringspengar för att stödja en förening eller ett evenemang samtidigt som man uppehåller gratisplatser som föreningen annars kunde ha sålt och fått intäkter av. Vill man från föreningar ge bort vipkort, biljetter och middagar kan man väl ge bort dem till, till exempel, några av våra kommunanställda undersköterskor på äldreboende eller hemtjänst. De behöver verkligen få all uppskattning för sitt arbete – eller är det bara tjänstemän som räknas?

Kerstin Karlsson (M)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel