Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför förstör ni på Sörsjöbadet?

Ja nu är det dags igen att skriva några ord om hur ni ungdomar, ett fåtal av er alla fina ungdomar, sköter er på Sörsjöbadet.

Jag sköter byte av latrintunnor (skittunnor) och tömning av sopor, och när jag kom dit på onsdagen, för att ta ut soptunnorna, så hade ni för andra gången slängt hela toarullar i tunnorna, slitit sönder väggarna i omklädningsrummen, lämnar toadörrar öppna och bland annat så har ni eldat på golvet. Om ni skulle behöva besöka dassen, vad torkar ni er med?

Ni har även gjort den stora bedriften att riva ner anslag från affischtavlan, duktigt och tufft!

Är ni som ställer till detta överens med era kamrater och föräldrar, så kan vi med det snaraste be kommunen att riva omklädningsrummen med toaletter.

Ni skötsamma ungdomar som vill ha det kvar kan ge oss i SIF och Strömfacklan ett tips om vilka det är, så skall vi se till att de och deras föräldrar får stå för skadegörelsen.

Jag hoppas att ni förstår att det ni håller på med är urlöjligt och barnsligt, så ta och skärp till er.

Kjell Flodin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel