Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var det partipiskan, Bergström?

Investeringstakten med statliga skattemedel i vår huvudstads vägar passerar även den kommande 10-årsperioden fabulösa 100 miljarder. Den tredje 10-årsperioden i följd.

Annons

Kriminellt av Sveriges regering att anslå 27,6 miljarder ur statskassan till byggande av förbifart Stockholm. Investeringstakten med statliga skattemedel i vår huvudstads vägar passerar även den kommande 10-årsperioden fabulösa 100 miljarder. Den tredje 10-årsperioden i följd.

Vägar ute i landet förfaller däremot på grund av bristande återinvesteringar av statliga skattemedel, undanflykt alltid med samma svepskäl, det finns inga pengar att anslå.

Men till att mata och översysselsätt Stockholmsregionen finns det uppenbart obegränsat med statliga skattemedel.

Ni riksdagsmän från Norrlandslänen som har fått förtroendet i respektive valkrets och därmed sitter i riksdagen för utövande av vårt givna mandat, var är era röster? Sven Bergström (C) sittande i trafikutskottet och Ibrahim Baylan (S) ordförande i trafikutskottet. Vem företräder ni, är det partipiskan?

Norrlandslänen är svikna av alla, även de som företräder oss i riksdagen.

Det finns inga ord i den svenska ordlistan med dignitet att beskriva det svek som svenska folket utanför Storstockholm utsätts för.

Landet dör och amputeras under bördan att översysselsätta vår huvudstad med statens skattemedel samtidigt som löjes väckande statliga skattemedel återinvesteras ute i landet.

Vad vi öppet ser som norrlänningar är avsiktlig politiskt styrd översysselsättning i Stockholm, med landets skattemedel, för att framtvinga inflyttning av 50 000 nya innevånare (nya konsumenter) per år. Samtidigt som det är avsiktlig politisk styrd undersysselsättning ute landet på grund av att all rättmätig återinvestering uteblir, årtionde efter årtionde, för att framtvinga avfolkning.

Stockholm är världens största AMS anläggning med mer än 500 000 arbetstillfällen direkt eller indirekt avlönade ur statskassan, och vansinnet accelererar.

Sören Molander

Norrländsk Regional Samling.

För ett sammanhållet Norrland.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel