Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var är samvetet och moralen?

I tre års tid, en gång i veckan har vi, min svärmor och jag, åkt till minneslunden i Sandarne. Där har vi satt blommor och även lagt en liten ängel framför vasen. Tyvärr försvann den första ängeln av någon anledning.

I tre års tid, en gång i veckan har vi, min svärmor och jag, åkt till minneslunden i Sandarne. Där har vi satt blommor och även lagt en liten ängel framför vasen. Tyvärr försvann den första ängeln av någon anledning. Naturligtvis blev vi ledsna men jag lade dit en ny liten och för att vara säker så skrev vi dit namnet på den avlidne. Dröm då om min förvåning när vi fredag den 2/10 kommer och ser att även den är borta!

Vi kontakter de som sköter lunden och frågar om det har städats på något vis. Men personalen hade inte rört något sådant. De tar bara bort vissna blommor och stora krukor. Så mycket ledsna och bestörta så frågar jag mig: Vem är du som har mage att gå på en gravplats och ta saker? Sover du gott om natten? Hur skulle det kännas om någon tog dina anhörigas saker? Bra? Knappast, eller hur? Jag vädjar till den som tog vår lilla ängel, snälla lägg tillbaka den för min svärmors och mina näras skull!

Diana Rundkvist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel