Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vanskötsel av skattepengar?

Det var då äntligen på tiden att Mo skola blev avyttrad, 1,4 miljoner fick vi skattebetalarna i Hudiksvall tillbaka, en struntsumma i den kommunala ekonomin.

Det som är intressant tycker jag som skattebetalare är hur turerna har gått i detta ärende, allt ifrån att kommunen underlåtit att underhålla fastighetens byggnader fram till försäljning för en struntsumma. För att inte tala om den Socialdemokratiska fanatismen som ledde till att vi skattebetalare har betalat drift och ännu mindre underhåll (minskat värde) under närmare två år för att man inte ville sälja till en friskola. Vad jag förstår så har man ändå tappat dessa barn och några till, så summa summarum är att detta är ett kommunalt fiasko som skattebetalarna får stå för. Vad har du att säga om det Löthstam, du som tillhör den gamla illröda regimen?

Trött skattebetalare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel