Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vann en miljon - visste ingenting

Bollnäskvinna med två kompisar ovetande om miljonvinst.

I samband med lördagens Kenodragning, kunde en rätt
rad med full pott på Keno 10 konstateras. Raden var inlämnad hos Direkten
Bollnäs Nya Spelbutik och insatsen för hela Kenospelet var 30 kronor. Vinsten en miljon kronor!

- Ha, ha, ha! Jag står bara och hoppar av glädje nu när du säger att det är sant
att vi vunnit en miljon! Vi är tre kompisar som delar, det här är verkligen jättekul, säger Bollnäskvinnan som vill vara anonym.

Spelet var inte vinstbevakat med Spelkortet, så ingen vinnare har varit
känd hos Svenska Spel under början av veckan. Men under tisdagseftermiddagen ringde det hos spelbolaget och vinnarambassadör Pierre Jonsson kunde gratulera en enormt glad kvinna från Bollnäs:

- Jag kan inte sluta hoppa, så glad är jag. Det är bara så tokigt kul det här.


Efter en liten stund av jubel fortsatte Bollnäskvinnan med att berätta om hur
det gick till att vinna Kenomiljonen:

- Det är första gången jag spelar Keno. I lördags fick jag och två kompisar bara känslan av att vi skulle lämna in ett spel tillsammans. Vi lät terminalen välja olika Kenonummer för en tia var och nu ska vi dela på en miljon.

Och ännu mer ska det firas.
- En av kompisarna vet ännu ingenting så hon ska få sin andel insatt på sitt konto. Sedan ska jag ringa och tala om att de 200 kronorna jag lånat sitter på hennes konto. Det blir jätteroligt.

- Nu kan min dröm om en motorcykel bli verklighet. Kanske redan till helgen… Sedan får vi se om vi tre åker på en resa. Men frågan är om man kan sova i natt, för imorgon ska vi till banken.