Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vändningen – Svensson allt längre från Edsbyn: "Det har backat lite"

För en månad sedan återstod bara detaljer för att säkra en övergång. Nu har dialogen mellan stjärnmålvakten Anders Svensson och Edsbyn tagit några steg tillbaka. – Jobblösningen sprack, säger han.

Edsbyn eller Ryssland. Ryssland eller Edsbyn. Följetongen Anders Svensson fortsätter.

I slutet av april berättade 40-åringen att han och Edsbyn var nära en överenskommelse, men att det fortfarande återstod några detaljer.

– Det känns som att det ska gå att lösa, sade Rättvikssonen då.

Nu har förhandlingen bytt riktning och för Anders Svensson, som vill spela bandy minst en säsong till, är det en negativ utveckling.

– Det har väl backat lite grann. Jag ska träffa dem i veckan och jag vet inte hur statusen är på det viset. Jobblösningen sprack om man säger så och vi får försöka hitta ett annat alternativ om det ska gå att lösa, säger veteranen.

LÄS ÄVEN: Svensson: "Känns helt jäkla värdelöst"

Samtidigt inväntar han besked från en intressent i Ryssland, där ekonomin inom bandyn är svag för tillfället, som under helgen haft möte om nästa säsong.

– Vi får se om det händer något i dag eller i morgon förhoppningsvis.

Är det plötsligt Ryssland som är det hetaste alternativet igen?

– Svårt att säga, faktiskt. Jag kan inte säga varken det ena eller det andra.

Oavsett hur det blir med Anders Svensson har Edsbyn redan två målvakter i Erik Persson och Henrik Karlström under kontrakt.