Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vänd SD ryggen – för min sons skull

I dag, fredag, kommer Jimmie Åkesson och SD till Hudiksvall för att försöka värva röster till i höst.

Annons

Om det inte vore för att min son fyller ett år skulle jag stå längst fram och med alla medel mig tillgängliga, överrösta Jimmie, överrösta SD, överrösta SMR, överrösta SvP och överrösta den högerextrema vind som dragit in över Hudiksvall och Hälsingland.

Jag skulle göra det för min son som trots sin, i förhållande till mig, mycket ljusare hy, faller utanför SD:s, SMR:s och SvP:s ramverk för vad svenskhet är. Jag skulle göra det för att jag tror på alla människors lika värde. Jag skulle stå där så länge det behövdes för min familj, för mina vänner, för dig, för att SD står för allt jag inte är och för att jag till slut måste kunna se min son i ögonen och säga att jag gjorde vad jag kunde.

Om du som jag också oroas över den utveckling som sker i din och min hemstad, i vår kommun, kanske du kan möta upp Jimmie på fredag. Du kanske kan tala om för honom att hans så kallade politik inte är välkommen... eller så vänder du honom ryggen.

Kanske kommer min son Movits en dag att tacka dig för att du stod upp för honom när hans pappa inte hade möjlighet att göra det.

Nicolas

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel