Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vågbro optimalt för äldreboende

Nu är det hög tid att börja planera för framtidens äldreboende. Ett boende som ska bli av allra högsta klass både interiörmässigt som med läge och utomhusmiljö.

Ett boende som framför allt ska passa demenssjukdomar av olika slag. Vågbrohemmet har allt som behövs för att ett sådant boende ska bli av toppenklass. Marklägenheter nära stan, en fantastisk rofylld utomhusmiljö och en sluten innergård är bara några av det positiva med Vågbrohemmet.

På 90-talet användes dessa lägenheter som tillfälliga boenden när våra ålderdomshem skulle renoveras. Vågbrohemmet lovprisades redan då både för den underbara yttre och inre miljön. De boende och deras anhöriga trivdes med dessa lokaler. Och stället lovprisades av personalen som uttryckte sin glädje över av att allt var på markplan.

Redan under förra mandatperioden besökte Centerpartiet Vågbrohemmet för att bilda sig en uppfattning om ett nytt framtida äldreboende. Nu känner vi att det brådskar att göra något! Vi tycker att detta ställe i Vågbro måste vara det optimala för ett framtida äldreboende och då speciellt anpassat för demenssjukdomar.

Marianne Persson (C)

ledamot i omvårdnadsnämnden

Carine Östlund (C)

ledamot i omvårdnadsnämnden

Pär-Olof Stål (C)

ledamot i kommunstyrelsen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel