Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vad menar ni egentligen?

Annons

Det är bara att konstatera att Bergsten (KD), O´Nils (M) och Hedberg (SVP) verkar ha en uppfattning i de debattartiklar de skriver och en annan när dom sitter på Barn och Utbildningsnämndens, BUN:s, sammanträden.

Ni skriver att ingen tycks vilja eller våga dra de rätta konsekvenserna av granskningens slutsatser när det gäller Komrevs genomlysning av BUN:s verksamhet. De enda synpunkter ni framfört i kommunfullmäktige och BUN är att Ingemar O´Nils bör ingå i arbetsgruppen för gymnasiet, samt att åtgärderna borde verkställas snabbare. I övrigt har ni varit nöjda med den åtgärdsplan förvaltningschefen presenterat!

När förvaltningschefen på BUN:s arbetsutskott den 13 maj presenterade sin plan för nivåanpassning utifrån minskade skatteintäkter och minskat elevunderlag fick planen stort beröm av Bergsten! Planen innehåller bland annat förslag till omorganisation av gymnasieskolan. Sen går Bergsten hem och tillsammans med moderaterna O´Nils och Winqvist samt sjukvårdspartisterna Hedberg och Dahlberg och skriver en debattartikel som påstår att ingen tycks vilja dra de rätta konsekvenserna av Komrevs slutsatser .

Vilka slutsatser är ni ute efter? Tala klarspråk så vi förstår vad ni menar.

Jan Lahenkorva (S)

Ordförande BUN

Karin Ånöstam (C)

Vice ordförande BUN

Mer läsning

Annons