Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vad är Folkpartiet liberalerna i Hudiksvall?

Folkpartiet är i dag det enda parti som har ordet liberalerna i sitt partinamn.

I dag säger alla partier utom V att de är liberaler. Folkpartiet i Hudiksvall har inte vid något tillfälle skrivit en insändare eller debattinlägg och förklarat ordet liberalism. Tystnaden och tomheten i massmedia liknar en skjorta på ett klädstreck.

Förslag på debattinlägg om skogsbruk och miljöförstörande kalhyggen har stoppats för rädslan att stöta sig med skogsbolagen. Folkpartiet har i princip varit ett enfrågeparti: skolan. Men skolan har inte förts framåt i Sverige under de senaste tolv åren. Alla partier tar nu över skolfrågan i Sverige och Folkpartiet får titta på. Vad säger FPL i Hudiksvall? Vilken kompetens finns för att nu hjälpa Centerpartiets nye utbildningsnämndsordförande att förbättra skolan i Hudiksvall?

Hur ser FPL och dess styrelse på kaoset på plan- och byggnadskontoret där ju Folkpartiet har huvudansvaret? Arbetsmiljön? Vindkraftshaverierna? Läste också ett dokument där FPL:s nuvarande ende riksdagsman på utjämningsmandat i länet inte ställer upp i riksdagsvalet på grund av att han avser att träna Hofors damlag i fotboll och kan inte kombinera det med riksdagsarbetet.

Mycket fundersam 2014

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel